Добре дошли на сайта ни!

Хоби развъдник HELASBAND e малък, работещ по правилата на Българската републиканска федерация по кинология и Международната федерация по кинология (FCI), регистриран през 2007 година. Нашите кучета са изследвани за много от наследствените заболявания на породата и за това внимателно подбираме разплодниците, които ще ползваме в развъдната си програма. Те също са доказано здрави за: тазобедрена дисплазия, лакeтна дисплазия, с изследвания за PRA и др. Ние не развъждаме на всяка цена! За нас е важно да осъществяваме само такива връзки, от които очакваме да се родят типични лабрадори, с уникалния лабрадорски темперамент и любвеобилен характер, които да могат да растат заедно с деца, да станат помощник на възрастен или незрящ човек или партньор в лова.

Нашите кучета са пълноправни членове на семейството ни и с удоволствие споделяме всяко свободно време с тях.

Винаги сме били съпричастно към проблемите на деца със специални нужди, както и деца и кучета, жертва на насилие или без дом.

Благодаря за подкрепата и помощта на всички приятели в България и чужбина. БЛАГОДАРЯ ви, приятели!

Благодаря от цялото си сърце на нашата приятелка Валентина Кънева за огромната помощ и подкрепа! Освен един истински приятел е и отличен фотограф, и човек с голямо сърце! Голяма част от снимките са правени от Валя. БЛАГОДАРЯ ти за всичко, Вале!

Приятно разглеждане на страницата ни! Бихме се радвали да чуем Вашето мнение, така че пишете ни или ни се обадете на посочените телефони. Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ни попитате! А ако просто искате да се позабавлявате с нашите лабрадори, винаги можете да се присъедините към нашата банда!

HELASBAND